SAKARYA ERENLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2019 Stratejik Plan Çalışmaları

2015-2019 Stratejik Plan çalışmaları ile ilgili olarak Stratejik Planlama Takvimi doğrultusunda okul/kurumlarımızın 26 Haziran 2015 tarihinde planlarının onaylanması gerekmektedir(bakanlık takvim ile ilgili güncelleme yapmazsa).Bu doğrultuda okul/kurumlarımız hazırlamış oldukları taslak planları (planların Öğretmenler Kurulu ve Okul Aile Birliği’nde de görüşülmesi ve onaylanması gerekmektedir) 19 Haziran 2015 Cuma günü incelenmek üzere omerer1979@hotmail.com adresine göndereceklerdir.

Planların incelenmesinden sonra eksiklik bulunan planlar düzeltilip tekrar gönderilecek, eksiği olmayan planlar Okul/kurum müdürünün imzası ile onay için (1 adet) müdürlüğümüze gönderilecektir.

Okul ve Kurumların Stratejik Planlarının onay sürecinin tamamlanmasının ardından birim/kurum internet sitesinde 5 yıl süreyle ana sayfada sürekli olarak yayınlanması gerekmektedir. 

 

 

GEÇMİŞ DUYURULAR

 

-Birleştirilmiş sınıflı okullarımız dışında tüm resmi okul ve kurumlarımız plan yapacaklardır.

-Aynı binada eğitim-öğretim faaliyetine devam eden ve yakın bir tarihte ayrılması beklenmeyen ve tek bir yönetici tarafından yönetilen okullarımız tek plan yapacaklardır.

-Özel okul ve kurumlarımızın stratejik plan yapma zorunluluğu bulunmamakla birlikte plan hazırlamak isteyen okullarımıza gerekli destek verilecektir.

-Okul ve Kurumların Amaç ve Hedef Belirlemesi:Okul ve Kurumların Bakanlık tarafından belirtilen 3 tema, 3 Amaç ve 7 Hedeften oluşan Temel Yapıya uyum zorunluluğu bulunmamaktadır ve okul ile kurumlara bu alanda ilçe millî eğitim müdürlükleri kontrolünden geçmek şartıyla belirli bir serbest alan bırakılmıştır. Okul türleri de dâhil olmak üzere birçok etmenin incelenerek bir temalandırma çalışması yapılması gerektiği için okul ve kurumlar bu dönem uyum şartı haricinde serbest bırakılmışlardır. Bu nedenle  okul ve kurumlara (ilçe planı ile genel uyumu yakalamak şartıyla) TEMA-AMAÇ-HEDEF konusunda serbest belirleme yapma imkânı verilmiştir.

 

BAKANLIK TEMA-AMAÇ-HEDEFLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.
İLÇE MEM STRATEJİK PLAN TASLAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. 

 

NOT:Şablon örnek olarak verilmiş olup, şablonda ekleme-çıkarma vb. düzenlemeler yapabilirsiniz.

ÖRNEK ŞABLON İÇİN TIKLAYINIZ.

Erenler Mah. Erenler Cad. No 5/3 54200 Erenler / SAKARYA - 0264 241 04 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.