SAKARYA ERENLER İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2019 Stratejik Plan Çalışmaları

2015-2019 Stratejik Plan çalışmaları ile ilgili açıklamalar:

2015-2019 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI-
BAKANLIK AÇIKLAMALARI

-Birleştirilmiş sınıflı okullarımız dışında tüm resmi okul ve kurumlarımız plan yapacaklardır.

-Aynı binada eğitim-öğretim faaliyetine devam eden ve yakın bir tarihte ayrılması beklenmeyen ve tek bir yönetici tarafından yönetilen okullarımız tek plan yapacaklardır.

-Özel okul ve kurumlarımızın stratejik plan yapma zorunluluğu bulunmamakla birlikte plan hazırlamak isteyen okullarımıza gerekli destek verilecektir.

-Okul ve Kurumların Amaç ve Hedef Belirlemesi:Okul ve Kurumların Bakanlık tarafından belirtilen 3 tema, 3 Amaç ve 7 Hedeften oluşan Temel Yapıya uyum zorunluluğu bulunmamaktadır ve okul ile kurumlara bu alanda ilçe millî eğitim müdürlükleri kontrolünden geçmek şartıyla belirli bir serbest alan bırakılmıştır. Okul türleri de dâhil olmak üzere birçok etmenin incelenerek bir temalandırma çalışması yapılması gerektiği için okul ve kurumlar bu dönem uyum şartı haricinde serbest bırakılmışlardır. Bu nedenle  okul ve kurumlara (ilçe planı ile genel uyumu yakalamak şartıyla) TEMA-AMAÇ-HEDEF konusunda serbest belirleme yapma imkânı verilmiştir.

 

BAKANLIK TEMA-AMAÇ-HEDEFLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İLÇE MEM STRATEJİK PLAN TASLAĞI İÇİN TIKLAYINIZ.

  

OKUL VE KURUMLARIMIZ YUKARIDAKİ AÇIKLAMALAR DOĞRULTUSUNDA PLANLARINI HAZIRLAYACAKLARDIR.İLÇE PLANI YAYIMLANMA AŞAMASINA GELDİĞİ İÇİN OKUL VE KURUMLARIMIZINDA ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRMALARI GEREKMEKTEDİR.PLAN TESLİM TARİHİ DAHA SONRA BELİRLENEREK SİTEMİZDE DUYURULACAKTIR.

Erenler Mah. Erenler Cad. No 5/3 54200 Erenler / SAKARYA - 0264 241 04 25

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.